whaT'S UP or APA dI atas..!

nampaknya hari ni dah mula hujan..sejuknya..sudah lama ku menunggu saat ini..ha..ha..berselimutkan toto dan duduk dlm gelap dlm bilik..seronoknya..hati rasa tenang..tiada sesiapa yang menganggu..sambil2 dengar lagu..ha.ha ..sekarang ni sy suka dgr lagu beast"beautiful"..muzik dia menarik laa jugak..huh.rindunya laa dengan suasana sekolah..wah..time cuti ni laa pulak nak rindu skola..time skola rindu cuti ..ha..ha btul x PONTI (pkah qilah) ha..ha..memang x bleh lari laa dri kebosanan...abis mender nka buat..sbb ap?? sbb bosan laaa...sy dah pinjam empat buku sejarah islam nak baca..x tau laa bila nak abis..lma lg kot..tp best seronok..ha..ha..kisah tokoh islam..

buka internet buka blog, fb..dll...buka blog my sya izz, azim,syafiq,syafiqah...etc..ha..ha.blog kami cam semacam kan..over ke?? ha..ha.. dah terlebih kot..buka blog sya izz ..mesti sedih..sbb dengan ad daun yg luruh pastu ad music instrumental kalu x silap sy my heart will go on...kalau x salah laa...lpas 2 bca2..dia crita pasal kenangan dia ngn geng klas dia laaa..ha..ha..macam2 btul laa dia ni..pastu bukak blog azim..ad tittle 'haNYUT"..ingtkan aper..rupanya lagu faizal tahir 2...then..bkan blog syafiq..dengan postnya "SENYUM"..apa yg penting ketiga-tiga blogger ni kecuali sy adalah ketegori JIWANG..sy ckp btul ni..ha..ha..x caya tngok laa blog mood dia ngn lagu dia..yg slow..yg sedih..yg bleh mrruntun jiwa..ha..ha.sy x bleh laa sedih2 ni..i luv something happy..i mean bit..ha..ha..tpi x pe laa.tu dioarang..ha..ha.tp sy kdg2 jer minat slow ni..mood sentiasa brubahkan??

11.12.2010..tarikh ni hari pertunangan cousin sy yg pling happening...kak atin..ha.haa..nma sbnarnya fatin farhana..bakal lecturer tau..bkal suami dia pn lecturer..wah..x sbr nk tngok..sungguh pantas masa berlalu..kalau dulu slalu dia slalu jugak jaga kitaorang i mean kakak sy ngn adik sy dan sy sklali..bnyak gmbar kitaorang dgn kak atin..smua itu bkl menjadi satu memori..ha..ha.nasib baik masa tu kakak sy dah abis exam ..he..he..bleh laa pergi...x sabar....ha..ha..jumlah sepupu sy semua ialah 46 orang..yg dah kahwin cuma sorang baru..semuanya muda-mudi lg..dan yg terbaru i will got new cousin soon...bulan disember ni lahirlah dia..hope that baby boy..hu..hu...

k..laaa salam

1 comments:

Sya Izz said...

amboi amboi amboi, mek zahir nieh..