love??? not now!!!!



assalamualaikum....
hye.....

what a hot noon...ermm..ari ni sy nak ckap tntng bnda yang berlaku ari ini...ha..ha
sy tngok kan rmai remaja skunk ni bercinta...ermmm....bkan ker cinta 2 terlalau awl untuk mereka...
senario ini smakin berleluasa dan mmbuat sy nak thu apa itu cinta...tp jgn harap laa skarang..sy x nak..eeii..
ha..ha..kadang2 disgust laa dia orng ni....apa laaa yang ad dlam kpala otak diaorng ni sbnarnya..sy nak thu bleh..
saper2 bleh bg tau x??? pd sy this time, we should tumpukan kat plajaran kita jer..sbb pd pndapt sy...laa kan..
plajaran itu lagi pnting..cinta 2 bila2 masa jer bleh datang..btul x...klau kita gagal dalam pljaran..., bkan ker kita yang rugi...kalau kita hilang cinta pun..bleh dicari ganti..sbb jodoh dan pertemuan ditangan yang ilahi..ha..ha.mcm ustaz..lak..tp mmg btol pun...yer laa fenomena skunk ni mmg mcm 2....contohnyer erk "eh..sy suka diyer 2laa" , "comel dop diyer?", bleh tlong ejah dop?" itu adalah antara ayat2 yang slalu sy dngar n lihat..urhhh..apa nak jadi! adultscent please wake up!!! don't do that!!! this is not the suitable time...it will ruin you...but...kalau kita nak sngat bercinta kan..jgn laa mlmpau-lampau..nak tnjuk kat public ...soo..memalukan..satu lagi mesti jaga adab.....

sy pun x thu laa...sy cuma nak ingat kan jer..bkan nak berlagak x tntu psal...sy tkut masalah ini akn merosakkan lagi imej kita...yer la..kita kan ada maruah diri,..soo jaga la...elok..elok....once again..love??not now you!!! if frenz ..its ok...

ok laa..bye salam...