memori tercipta menjadi kenangan yang terindah.....

hye..assalamualaikum...
dah lama x update blog ni...ad laa sorang makhluk Allah suruh jugak sy update...ap yg dia dpt x tau..ha..ha
x per2..relax..ermm..lega rasa lepas pmr..tapi!!!! bosan laaa....x tau nak buat pew...macam kawan sy ckap masa sblum pmr sikit.tapi lpas pmr sampai x cukup langit ..nak cakap banyaknya masa terluang..huh..per nak buat hadapi jer lah dengan tabah...

banyak jugak aktiviti yang telah disediakan buat kami pelajar2 yang baru lepas pmr..best2..ada jamuan, pertandinagn sempena minggu bahasa..projek nilam...taklimat mata pljaran untuk thun dpan termasuklah kimia,fizik..and so on..tapi macamnya x dapat sambutan..ramai yg x datang..tp sy datang..mengisi rasa bosan dalam diri..ha..ha..daripada duk kat rumah....per bleh buatkan.? ermmm hari tu kelas sy kelas 3s tlah buat jamuan..he..he..bestnya..sume plajar datang kecuali............2 pn bersebab laaa...bleh jumpa ustzah dan cg yang laen..bnyak gambar sy ambil..tp mals nk upload.....pastu sy jugak ada buat video kenang-kenangan untuk kelas sy..he..he...inagt nak upload kat fb tapi x diterima..tp dkat blog x try lagi harap2 boleh...


                                                






gambar 2 jer kot sy rasa nak letak..he..he..yang lain..insyaAllah..k..eh..ari ahad ni tau ada lawatan ke Kuantan..walaupun x segempak tempat lain..boleh laa..sbb nak isi masa dengan benda berfaedah kan.sume kelas sy pewgi rasanya...ad jugak laa yang ikut termasuklah budak comel ha..ha..perasan laa 2..kat sana maybe pewgi zoo, uia, and gwp...he..he....malas nya nak menulis..letih rasa..ermm..per lagi yer nka cakap..ermm sejak kebelakangan ni..bnayk sungguh cerita/gosip yang sampai ke telinga..nk bt cam ner dengar jerlaa...tp x nak laa campur...btul x penyakit periang??  lmbtnya video ni nk diuploadkan..cian kat dia tunggu..padam muka saper suruh sy update sangat..kat dpt 2...ha..ha..

bermula sekarang pelajar2 form 3 pasti sedang menghitung hari untuk result pmr iaitu pada 28dis 2010..berdebar kan?? huh..selepas bertungkus lumus selesai jugak..tp yang pling menakutkan adakah usaha kita bakal membuahkan hasil ?? insyaAllah..boleh...fighting!!!! semua A matlamat kita!!! bersemangat ni.....


k..laaa 2 jer kot..salam..bye...

1 comments:

dekhaamohd said...

lalalala... masa penuh smpai x cukup langit ish?! dshyat2~~ ermmm~~ bler reunion kengkwn zmn mude2 dlu nk dilngsungkan eh??